close
تبلیغات در اینترنت
نانوایی لواشی در خیابان نیلوفر تهران 1393

لسکوکلایه عکس

این عکسها را غلامرضاوظیفه شناس مدیرسایت گرفته است .ادامه مطلب را بخوانیدوحتما نظر بدهید.منتظردیگرعکسهای من باشید .کپی برداری مجازاست.

نانوایی لواشی در خیابان نیلوفر تهران 1393



دستور  پخت نان لواش

طرز تهیه:
1. در ظرف مناسبی ،آرد الک شده،نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید(نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را 10 دقیقه با دست ورز دهید.
2. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه به آن استراحت دهید.
3. پس از گذشت زمان استراحت،خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن 100 گرم چانه کنید.
4. چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن 5 دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
5. ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.


+ نوشته شده درشنبه 20 ارديبهشت 1393ساعت 7:20توسط غلامرضاوظیفه شناس لسکوکلایه مقیم (تهران) | | تعداد بازدید : 41

مطالب قبلی

صفحات وبلاگ