close
تبلیغات در اینترنت
نانوایی بربری پایین محله لسکوکلایه جمال تنزن سال 1393

لسکوکلایه عکس

این عکسها را غلامرضاوظیفه شناس مدیرسایت گرفته است .ادامه مطلب را بخوانیدوحتما نظر بدهید.منتظردیگرعکسهای من باشید .کپی برداری مجازاست.

نانوایی بربری پایین محله لسکوکلایه جمال تنزن سال 1393



نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به‌هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید می‌شود.

نام این نان برگرفته از نام ایل بربر است که در مرز بین ایران و افغانستان زندگی می‌کردند. در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند.

طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد.

طرز تهیه :

 آرد  1 كیلو
شكر 15 گرم
نمك 12 گرم
روغن 10 گرم
بهبود دهنده 5 گرم 
خمیر مایه 20 گرم
آب 550 تا 600 گرم
كنجد به میزان كافی
طرز تهیه :
ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم.
سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود .
به مدت  4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم  و بعد روغن را اضافه می كنیم  و4  دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر  15 دقیقه استراحت می دهیم.
خمیر را چانه گیری می كنیم  و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را  پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.  
بعد آنها را  داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم .


+ نوشته شده درسه شنبه 19 فروردين 1393ساعت 6:31توسط غلامرضاوظیفه شناس لسکوکلایه مقیم (تهران) | | تعداد بازدید : 11

مطالب قبلی

صفحات وبلاگ